Kennismaken met Het OpwaardeerSpel.


Het OpWaardeerSpel, ontdek, waardeer en versterk wat werkt!

Als je werkt aan iets wat belangrijk voor je is, waar je blij van wordt en waar je ook nog eens heel goed in bent, dan ben je op je best.

Het OpWaardeerSpel nodigt uit om met elkaar in gesprek te gaan over wat belangrijk is om succes en plezier te hebben in het werk. Het geeft structuur aan de interactie en daagt professionals en teams uit successen uit het verleden te verbinden met de gewenste toekomst. Met de focus op oplossingen inplaats van op problemen.

Hanny Post en Letty Wessels ontwikkelden dit kaartspel met 14 thema’s en 41 uitnodigende vragen over situaties met collega’s klanten en leden, op het werk of bij de vereniging.

Voor evaluatie, intervisie, teamontwikkeling en (zelf)reflectie op een positieve en speelse manier.

Lees meer op www.opwaardeerspel.nl

Introductieworkshop Het OpWaardeerSpel

Wil je eerst zelf ervaren hoe het is om Het OpWaardeerSpel te spelen voordat je het gebruikt in je eigen werk? Dat kan! Bijvoorbeeld tijdens een van de OpWaarDeerWorkshops op 9 en 10 mei. Dan kun je zelf ontdekken wat de OpWaardeerVragen voor je doen, hoe je positieve energie genereert in groepen en uitnodigt tot samenwerking. Je krijgt handvatten waarmee je als spelleider nog meer uit je OpWaardeerGesprekken haalt.

Agenda:

9 mei OpWaardeerAvond van 18.00 – 21.30 uur (met soep en broodjes)

10 mei OpWaardeerMiddag van 13.00 – 15.30 uur

  • workshopleiders: Letty Wessels en Hanny Post
  • Locatie: omgeving Arnhem
  • Investering: € 45,- per persoon, inclusief een exemplaar van Het OpWaardeerSpel
  • Aanmelden: kan tot 19 april door een mailtje te sturen naar hanny@opwaardeerspel.nl

Tip

Heb je het spel al in huis? Maak iemand anders, je bedrijf of je vereniging blij met een extra exemplaar. Of hou’m lekker zelf zodat je meerdere subgroepjes tegelijk kunt laten spelen.